LMPI


News

Retour à la liste

Double diploma agreement between the University of West Attica and Moldova State University

NEWS_IMAGE_ALT

Original news available on: https://diez.md/2018/12/10/masteranzii-securitate-informatica-de-la-usm-vor-putea-obtine-diplome-de-la-universitatea-west-attica-din-grecia/

Universitatea de Stat din Moldova a semnat în orașul Ho Chi Minh, Vietnam, o Convenție privind diplomele duble pentru programul de Master „Securitate informațională” cu Universitatea West Attica din Grecia.
Conform convenției, studenții Universității de Stat din Moldova, de la Ciclului II Master, traseul de specializare Securitatea Informației, vor avea posibilitatea de a obține diploma dublă a Universității West Attica, Grecia.
Pentru aceasta este necesar ca studenții FMI a USM să petreacă un semestru la Universitatea West Attica. Pentru teza de master va fi stabilit câte un conducător de la fiecare universitate. Semestrul de mobilitate la Universitatea West Attica va fi posibil de realizat pe baza unui acord de mobilitate Erasmus+, semnat la începutul anului 2018, conform căruia studenții vor beneficia de burse de studii și suport financiar pentru călătorie. În condiții similare studenții Universității West Attica vor obține diploma USM.
Din Republica Moldova au participat reprezentanți ai 4 universități: Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți.